KNYT ETT ERBJUDANDE TILL ÅRETS FESTIVALARMBAND

Festivalarmbandet delas ut till våra festivalbesökare och du har möjlighet att knyta ett erbjudande som ger dig och din verksamhet spridning och exponering i ett populärt och viktigt sammanhang. 

Värdeskapande erbjudanden

Varje år delas West Prides festivalarmband ut som våra besökare gratis tar del av på våra Infocentrum. Genom festivalarmbandet visar besökarna sitt stöd till West Pride och får genom det ta del av våra erbjudanden som vi skapar tillsammans med en rad olika aktörer.

Erbjudandena publiceras i vårt nyhetsbrev, på vår hemsida och i sociala medier. Ni kan också gå in som partner till West Pride och få större spridning och exponering.

Del av en gemenskap

För att vara en del av West Prides festivalarmband vill vi att ni synliggör att ni är en del av festivalen genom att hyra flaggor att hissa eller sätta upp i respektive lokal festivalarmbandet kan användas i. Ni får också ta del av marknadsföringsmaterial kopplat till festivalarmbandet.

Villkor

Erbjudandet måste motsvara minst 20 % rabatt. För inträde på nattklubbar behöver rabatten vara minst 50 %. Erbjudandet ska vara så brett och generöst som möjligt. Rabatt på hela sortimentet är mycket bra, rabatt på ett antal utvalda produkter är helt okej, 2 till priset av 1 och liknande accepteras tyvärr inte.

Erbjudandet ska gälla alla som bär West Prides festivalarmband minst under festivalveckan, men mer än gärna från det att armbanden släpps någon vecka innan festival. En skylt som visar att festivalarmbandet gäller hos er ska sättas upp på väl synlig plats i dörr eller skyltfönster minst under festivalperioden.

Vi ser fram emot att arbeta med er!

 

Knyt ditt erbjudande

Vill din verksamhet vara med och ge festivalbesökare ett erbjudande med vårt festivalarmband 2023? Skicka din förfrågan via info@westpride.se

Frågor om festivalarmbandet?
Kontakta oss på info@westpride.se

Frågor om partnerskap?
Kontakta Emma på emma@westpride.se eller 0725 79 23 20